Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

 

Február 19., hétfő - Zsuzsanna

Ha nem tetszik nektek, hogy az Urat szolgáljátok, válasszátok ki még ma, hogy kit akartok szolgálni... De én és az én házam népe az Urat szolgáljuk! (Józs 24,15)

Úgy tekintesen minket minden ember, mint Krisztus szolgáit és Isten titkainak sáfárait. (1Kor 4,1)

Luther Kiadó, 2016.

 

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Facebook

Agnus Rádió


Műsorajánló

Keresztyén Élet

Keresztyén Élet felekezetközi magazinműsorunkat hétfőtől szerdáig 14 óra 20 perctől sugározzuk. Szerkesztő: Szecsődi Árpád.

Aktualitások

  • A Lázálom Lilivel című meséskönyv bemutatója Kolozsváron MP3 / 12.2 MB / 2018-02-12 Csikós Farkas Kata: Lázálom Lilivel című meséskönyvét mutatták be 2018. február 8-án a Reményik Sándor Galériában. A Lázálom Lilivel egy hiánypótló meséskönyv, amely segít a gyerekeknek a szorongás, feszültség leküzdésében, ha kórházi kezelésre szorulnak. A szerzővel Brem Ágnes könyvtáros beszélgetett. A könyvbemutatót követően Csikós Farkas Katát Szabó Anita kérdezte.
  • Kávés-könyves csajos beszélgető-est a K+ Közösségi Térben MP3 / 12.8 MB / 2018-02-11 Igazán csajos szünetgomb a sosincsidőmsemmire hétköznapokon. Akár így is nevezhetnénk a 2018. február 12-ei kávés-könyves kötetlen beszélgetést, amelynek a kolozsvári K+ Közösségi Tér biztosít kuckót. Az esemény ezúttal könyvekről, olvasmányélményekről szól, így a szervezők arra bátorítanak mindenkit, hogy a forró tea, kávé vagy forrócsoki mellé kedvenc könyvüket is vigyék  magukkal az estre. Sőt akár több könyvvel is érkezhetnek, hiszen a végén lehet majd csereberélni, kölcsön adni, kérni. A kolozsvári Kőszikla Gyülekezet által szervezett esemény este fél 7kor kezdődik, és részleteiről valamint egyéb hasonló jellegű projektekről Rácz Noémi szervezőt kérdeztük. A riporter Prózsa Lilla Zsuzsanna.
  • “Kolozsvári színésznők a KT pódiumán” című beszélgető-sorozat MP3 / 13.4 MB / 2018-02-11 A “Kolozsvári színésznők a KT pódiumán” című beszélgető-sorozat február hetedikei alkalmán, a Kolozsvár Társaság székhelyén megszervezett kiadásában Kántor Melindával ismerkedhettünk meg. A Kolozsvári Állami Magyar Színház örökös tagjának Nánó Csaba újságíró volt a beszélgetőtársa. A diskurzust követően a színésznőt Vákár Zsanett interjúvolta.
  • Az IKE által szervezett eseményekről beszélgettünk MP3 / 7.9 MB / 2018-02-11 Az IKE (Erdélyi Református Egyházkerület Ifjúsági Szövetsége) által ebben a hónapban szervezett eseményekről, valamint különböző képzésekről kérdeztük Tussay Szilárdot, az Erdélyi Református Egyházkerület ifjúsági referensét. A riporter Szecsődi Árpád.
  • Kéthetes rövid terápiás programot szervez a Bonus Pastor Alapítvány MP3 / 12.3 MB / 2018-02-11 A Bonus Pastor Alapítvány 2018. február 12-23. között kéthetes rövid terápiás programot szervez szenvedélybetegeknek és felnőtt hozzátartozóiknak. A programról és személyes meglátásairól, tapasztalatairól kérdeztük Horváth Leventét, a Bonus Pastor Alapítvány elnökét. A riporter Biró István.

Támogatóink