Agnus Rádió - online!

Most már EGÉSZ NAP hallgatható online az

Agnus Rádió!

Új ablakba nyitás

Jóhír

 

Május 26., péntek - Fülöp, Evelin

 

 

[Isten] egymaga feszítette ki az eget, lépdel a tenger hullámhegyein. Ő alkotta a Nagy Medvét és a Kaszáscsillagot, a Fiastyúkot és a Dél csillagait. (Jób 9,8–9)

Imádjátok azt, aki teremtette a mennyet és a földet, a tengert és a vizek forrásait! (Jel 14,7) 

Luther Kiadó, 2016. 

Az Agnus Rádió műsorait a kolozsvári református egyházközségek támogatják.

Facebook

Az űrlap letölthető ITT!

A  kitöltött és aláírt űrlapot mindenkinek személyesen kell leadnia május 25-ig abban az adóhivatalban ahova tartozik.

Aktualitások

  • Református Egység Fesztivál MP3 / 7.7 MB / 2017-05-23 A református egység napját idén Nagyváradon szervezték meg. A szatmári egyházmegyéből számos érdeklődő érkezett az eseményre. Puskás Csabával, a Szatmári Református Egyházmegye főgondnokával Szecsődi Árpád beszélgetett.
  • Szenci Molnár Albert síremlék felújítás MP3 / 21.2 MB / 2017-05-23 A Kolozsvári Házsongárdi temetőben felújították Szenczi Molnár Albert sírját. Az eseményen ott volt kollégánk Szecsődi Árpád aki Maneszes Márton tanárt és Kiss Cserey Zoltánt a Református Kollégium iskolalelkészét kérdezte, akik részt vettek asír felújításban.
  • Diakóniai munkapont avatása MP3 / 16.5 MB / 2017-05-23 A Diakónia Keresztyén Alapítvány 51. munkapontját nyitották meg hivatalosan  május 13-án, szombaton Mezőpanitban. Az új iroda nyitása, az otthoni beteggondozó szolgálat elindítása a községben rég óta fennálló igényre ad választ, de egyben bizonyítéka a helyi önkormányzat és az egyház gördülékeny együttműködésének, a paniti gyülekezet és lelkipásztorának lelkes, odaadó hozzáállásának, kitartásának. A következő percekben Kovács Istvánnal, Kovács Tibor helyi lelkésszel és Bodó Előd Barna polgármesterrel Berekméri Gabriella, az Erdélyi Református Egyházkerület tudósítója beszélget. Elsőként Kovács Istvánt, az Erdélyi Református Egyházkerület diakóniai és missziói ügyekért felelős tanácsosát kérdezi.
  • Csaldái majális MP3 / 6.9 MB / 2017-05-23 5. alkalommal szervez családi majálist a Kifor, a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum. Az idei rendezvényről Tasnádi Márta főszervezőt kérdezte Mihály Noémi. 
  • Zeneszó MP3 / 10.6 MB / 2017-05-23 Zeneszó című havonta jelentkező beszélgetések záró estéjét szervezte meg a Györkös Mányi Albert emlékház 2017 május 17-én, amelynek meghívottja a kolozsvári Transilvania Állami Filharmónia igazgatója, Marius Tabacu volt, őt kérdezte Biró István munkatársunk életútjáról, a kolozsvári filharmóniáról, annak jelenéről és múltjáról.

Támogatóink