Rádióinkról

2012.06.11., szerző:

A Református Rádió Portál programot az a gondolat szülte, hogy a Kárpát- Medencében műsort sugárzómagyar református rádiók és sugárzási lehetőséggel nem rendelkező rádióstúdiók összefogva, egymást segítve közösen munkálkodhassanak küldetésük teljesítésén. 

Facebook megosztás IWIW megosztás Twitter megosztás A+ A- Nyomtatás Nyomtatás

Agnus Rádió Stream

Naponta déli 12-től 15-ig és hajnali 03-tól 08-ig sugározzuk helyi adásunkat Kolozsváron a 88,3 MHz frekvencián.

Európa Rádió Stream

A 2001-ben indult Európa Rádió a Tiszáninneni Református Egyházkerület és a Tiszántúli Református Egyházkerület tulajdonában van. Műsorstruktúrája alapvetően közszolgálati-, helyi- és regionális jellegű, és természetesen mindenek előtt református szellemiségű és értékrendű. Mind a református, mind a nem hívő hallgatóink bőséggel találnak maguknak hallgatnivalót rádiónkban.

Sion Rádió Beregszász Stream

001 októberében, a Beregszászi Református Egyházközség keretein belül megalakult a Sion Rádióstúdió. 2001. december 22– én megkezdődött a műsorszórás. Célja: az örökkévaló Isten nagyságának megismertetése az emberekkel, illetve értékek közvetítése az éter hullámain- mivel napjainkban az emberek sokszor elfeledkeznek a valódi értékekről. Mára on-line adásunk a nap 24 órájában figyelemmel kísérhető.

Európa Rádió

A napsütés, a leégés okozta daganatos megbetegedések veszélyeire figyelmeztetnek

A napsütés, a leégés okozta daganatos megbetegedések veszélyeire figyelmeztet a Semmelweis Egyetem tanára.

Kiemelt figyelmet fordít a fogyasztóvédelemre a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal

Az energetikai, illetve a közműszektor ellenőrzése mellett kiemelt figyelmet fordít a fogyasztóvédelemre a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal - mondta a hivatal elnöke az Országgyűlés gazdasági bizottsága előtt. 

Kéthavi csapadékmennyiség zúdult három óra alatt Szilvásváradra

Kéthavi csapadékmennyiség zúdult három óra alatt Szilvásváradra június közepén, a vihar hatalmas károkat okozott. 

A kormány célja a családközpontú, demográfiai szempontokat szem előtt tartó gondolkodás az élet minden területén

A kormány célja, hogy a családközpontú, demográfiai szempontokat szem előtt tartó gondolkodás az élet minden területén - politikában, oktatásban, gazdaságban, és a tudományos világban is jelenjen meg - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára egy konferencián. 

Eredményes az idén bevezetett feltételes adóbírság-kedvezmény

Az idén bevezetett feltételes adóbírság-kedvezménynek köszönhetően, amely az adóhátralék azonnali rendezésére ösztönzi az érintetteket, eddig több mint 4,9 milliárd forint folyt be az állami költségvetésbe - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.