Rádióinkról

2012.06.11., szerző:

A Református Rádió Portál programot az a gondolat szülte, hogy a Kárpát- Medencében műsort sugárzómagyar református rádiók és sugárzási lehetőséggel nem rendelkező rádióstúdiók összefogva, egymást segítve közösen munkálkodhassanak küldetésük teljesítésén. 

Facebook megosztás IWIW megosztás Twitter megosztás A+ A- Nyomtatás Nyomtatás

Agnus Rádió Stream

Naponta déli 12-től 15-ig és hajnali 03-tól 08-ig sugározzuk helyi adásunkat Kolozsváron a 88,3 MHz frekvencián.

Európa Rádió Stream

A 2001-ben indult Európa Rádió a Tiszáninneni Református Egyházkerület és a Tiszántúli Református Egyházkerület tulajdonában van. Műsorstruktúrája alapvetően közszolgálati-, helyi- és regionális jellegű, és természetesen mindenek előtt református szellemiségű és értékrendű. Mind a református, mind a nem hívő hallgatóink bőséggel találnak maguknak hallgatnivalót rádiónkban.

Sion Rádió Beregszász Stream

001 októberében, a Beregszászi Református Egyházközség keretein belül megalakult a Sion Rádióstúdió. 2001. december 22– én megkezdődött a műsorszórás. Célja: az örökkévaló Isten nagyságának megismertetése az emberekkel, illetve értékek közvetítése az éter hullámain- mivel napjainkban az emberek sokszor elfeledkeznek a valódi értékekről. Mára on-line adásunk a nap 24 órájában figyelemmel kísérhető.

Európa Rádió

Közösségi oldalán mondott köszönetet a felajánlásokért Bogárdi Szabó István

Közösségi oldalán mondott köszönetet a felajánlásokért Bogárdi Szabó István, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke azután, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közzétette, hogy alakultak az idei személyi jövedelamadó felajánlások.

Érdemes még várni a következő tankolással

Érdemes még várni a következő tankolással - csökkenti ugyanis az üzemanyagok árát szerdától a MOL, a 95-ös benzin 2 forinttal, a gázolaj pedig 3 forinttal lesz olcsóbb. 

A határőrizet jogáról nem mondunk le

A határőrizet jogáról nem mondunk le - szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben. 

Idén már második alkalommal rendezik meg a balesetmegelőzési és biztosítási témahetet

Idén már második alkalommal rendezik meg a balesetmegelőzési és biztosítási témahetet, a Biztonság hetét, amely az ország 25 helyszínén 9-től 14 éves korig a gyerekeket, hogy változatos, látványos programokon keresztül hívja fel a figyelmüket a biztonságra. 

Református adományok Kárpátaljának

Református adományok Kárpátaljának - a Reformáció 500. évfordulója alkalmából több adománygyűjtést is szerveztek, melynek támogatottjai kárpátaljaiak voltak.